Tým snů - Stuchlík, Robert (Grada, 2008)
Každý tým je jiný. V jednotlivých týmech nejdete lidi s různými zkušenostmi a potřebami. Liší se dokonce i ve stanovených cílech. Jsou však pravidla, která platí pro všechny týmy bez ohledu na specifické odlišnosti. A právě proto je tu kniha Mgr. Roberta Stuchlíka. Vybudujte spolu s ním svůj vlastní tým snů. Poradí vám, jak zvýšit výkonnost týmu bez nutného navýšení mezd či dalších investic, zjednoduší orientaci ve složitých situacích a vylepší práci managera. Právě nyní máte jedinečnou šanci ušetřit ve své práci zhruba 100 hodin času a poznat množství nových nápadů, triků a námětů. Usnadněte si výkon pozice vedoucího týmu.
Keywords: Podnikání a management