Programy gymnastiky a tance - Novotná, Viléma, a, kol (Karolinum, 2020)
Učební text oboru Gymnastika je určen jak studentům studijních programů realizovaných na UK FTVS, tak zájemcům z dalších fakult a vysokých škol připravujících učitele, trenéry a instruktory v oblasti sportu pro všechny. Volně uspořádané kapitoly pokrývají vybrané problémy teoretické a praktické výuky gymnastiky a tance. Rozšiřují možnost využití obsahu gymnastických a tanečních činností pro různé skupiny populace, včetně osob se specifickými potřebami.
Keywords: Zdraví a životní styl