Náročné otcovství Být otcem dítěte s postižením - Kunhartová, Monika; Potměšil, Miloň; Potměšilová, Petra (Karolinum, 2017)
Publikace přináší analýzu role a postojů mužů-otců dětí se zdravotním postižením. Parciální výzkumy přinášejí výsledky, které by měly sloužit jako základ pro speciálněpedagogickou a psychologickou intervenci. Výsledky jsou využitelné napříč pomáhajícími profesemi pro odborníky, kteří pracují s rodinou a rodiči.
Keywords: pedagogika; výchova dítěte; sociologie; Research; Family Relations; psychologie, klinická psychologie; vztahy mezi otcem a dítětem; Father-Child Relations; Parenting; rodičovství; Child Rearing; Children with Disabilities; Sociologie; postižené děti; výzkum; rodinné vztahy