Když dítě lže - Beníšková, Tereza (Grada, 2009)
Se lhaním u svého dítěte se setkal snad každý rodič. Lhaní dítěte je pro rodiče vždy zátěžovou situací. Dochází ke ztrátě důvěry v dítě, kazí se vztah mezi dítětem a rodičem. Každá lež nemusí být však tak strašná, jak na první pohled může vypadat. Lhát zkoušejí prakticky všechny děti. Některé druhy lží jsou běžné, jiné ani není potřeba nějak více řešit. Zbrusu nová knížka Mgr. Terezy Beníškové by vám měla bezpečně pomoci ve chvíli, kdy vaše dítě lže. Věříme, že vám bude spolehlivým průvodcem a rádcem v těchto, občas komplikovaných, chvílích.
Keywords: dítě; rodinné vztahy; Family Relations; detekce lži; Adolescent; psychologie, klinická psychologie; Psychology, Child; podvádění; vztahy mezi rodiči a dětmi; Deception; výchova dítěte; Parent-Child Relations; Child; Child Rearing; Lie Detection; Rady pro rodiče; dětská psychologie; pedagogika; mladiství