Uteč, než doroste měsíc - Drdlová, Helena (Fobos, 2022)
Na počátku bylo slovo. A to slovo bylo tma...Christian byl hodný kluk, který se ocitl ve špatnou chvíli na špatném místě. Takové věci se stávají - a následky bývají tragické. Jenže místo aby jako spořádaná mrtvola hnil v zemi, dostane Christian druhou šanci. Je vržen do světa, jehož pravidla se od toho našeho velmi liší. Do světa, ve kterém je noc dnem a před světlem se prchá, kde sto let není žádný věk a kde vás na vaší lidské lásce nejvíc přitahuje vůně její krve. A aby toho nebylo málo, krajem se začínají šířit zvěsti o sérii záhadných vražd. Kdosi se toulá tmou a ruší klid mrtvých. Setkat se s ním znamená pohlédnout do tváře samotné noci, a o to stojí málokdo - jenže někteří zkrátka nedostanou na výběr...
Keywords: Horory