Příliš hlučná prázdnota Mezery, otřesy a smysl v literárním díle - Tlustý, Jan (Host, 2022)
Jak moc je důležité to, co text neříká? A jak o ne(do)řečeném přemýšlí literární teorie?
Keywords: Literatura faktu