Sportovní aktivity pro celou rodinu Výlety rodičů s dětmi za sportem - Jandová, Petra (Grada, 2009)
V dnešní moderní a často velmi uspěchané době je rodina a rodinné zázemí základem spokojeného života. Nadchází víkend a vy byste ho rádi měli ve znamení rodiny, ale nevíte jak na to? Jednoduše vymyslete aktivitu, při které se zapojí všichni. Je známo, že při sportu se vyplavují hormony štěstí, tzv. endorfiny. Proč si tedy společně nezasportovat? Přinášíme vám proto publikaci plnou tipů a "vychytávekk". Věříme, že při čtení této knihy, nebo při některé z uvedených sportovních aktivit se skvěle odreagujete a zažijete neopakovatelné zážitky.
Keywords: Rady pro rodiče; Děti a sport