Tenis - Linhartová, Denisa (Grada, 2009)
Tato moderně zpracovaná kniha o tenise se věnuje komplexnímu shrnutí teorie a hlavně praxe tenisové výuky. Její autorkou je zkušená tenistka a trenérka dětí i aktivních hráčů. Čtenáři se seznámí s technikou a nácvikem jednotlivých tenisových úderů, s taktickými zásadami dvouhry a čtyřhry, s osobností trenéra a zásadami tréninku dětí a mládeže. Autorka se věnuje také systému nových tenisových soutěží pro děti - minitenisu (věková kategorie 6-7 let) a babytenisu (věková kategorie 8-9 let).
Keywords: Sporty