Stolní tenis - Mišičková, Lenka (Grada, 2010)
Víte, který sport patří k nejrozšířenějším a nejrychlejším na světě? Chcete si jej vyzkoušet? Pak vítejte ve světě malého kulatého míčku, rychlosti a neuvěřitelných zážitků. Zdokonalte se s námi a prožijte skvělou zábavu! Provedeme vás prvními kroky a poradíme vám, jak učit stolní tenis zábavnou formou. Zájemce o aktivní způsob života přesvědčíme o tom, že na získání a udržení dobré kondice není v žádném, ani v seniorském, věku pozdě! Kniha dlouholeté trenérky a rozhodčí extraligy stolního tenisu je zaměřená nejen na trénink hráčů, je také vhodnou pomůckou pro všechny, kteří by si rádi tento zajímavý sport vyzkoušeli. Bude jistě vítaným průvodcem učitelů, trenérů, rodičů, zkrátka všech, kteří si stolní tenis oblíbili.
Keywords: Sporty