Kouzelný svět domova - Prošková, Denisa (Grada, 2012)
Dominik a Týna mají doma tajného kamaráda Františka, pavoučka pro štěstí. František všechno pozoruje z nadhledu svého pavučinkového obydlí, a tak vidí i to, co lidem často unikne. Například, že doma má každý předmět svůj příběh a že každý dům nebo byt má tajné dveře.Ve své další knize nabízí Denisa Prošková předškolákům a malým školákům bohatě ilustrovanou procházku po zdánlivě všedním domově jedné povedené rodiny.
Keywords: Pohádky