Úprava prostředí pohledem osob se zdravotním postižením - Hanáková, Adéla (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Monografie má za cíl poukázat na faktory prostředí, které vnímá cílová skupina osob se zdravotním postižením jako problematické, popsat postoje, obavy, které se v souvislosti s nevyhovujícími podmínkami v prostředí vynořují.
Keywords: Pedagogika