Aktuální problémy pedagogiky ve výzkumech studentů doktorských studijních programů XV Výzvy pro učitele v 21. století - Vyhnálková, Pavla (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Recenzovaný sborník předkládá dvace pět příspěvků z mezinárodní vědecké konference "Aktuální problémy pedagogiky ve výzkumech studentů doktorských studijních programů XV: Výzvy pro učitele v 21. století", která se ve dnech 6.-7. listopadu 2019 uskutečnila na půdě Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Příspěvky jsou orientovány na oblast pedagogických věd.
Keywords: Pedagogika