Rozcvičení ve sportu - Jebavý, Radim; Hojka, Vladimír; Kaplan, Aleš (Grada, 2014)
Bohatý zásobník více než 300 cviků vás provede perfektní přípravou na jakoukoli sportovní aktivitu s celou řadou cvičebních pomůcek. Přináší konkrétní cviky pro vybrané sportovní disciplíny a poskytuje návod, jak si sestavit vlastní zajímavou rozcvičku.
Keywords: Exercise; Muscle Stretching Exercises; strečink; Time and Motion Studies; Trénink; studie pohybu a času; posturální rovnováha; Fitness a kondice; techniky cvičení a pohybu; tělovýchovné lékařství; cvičení; Sports; Postural Balance; Exercise Movement Techniques; sporty