Kouč vlastního života Cesta ke spokojenému životu - Béreš, Marián (Grada, 2013)
Jak se vymanit z bludného kruhu opakujících se negativních situací v životě? Jak nastartovat svoji životní cestu směrem ke spokojenosti? Jak pochopit základní podstatu našeho fungování? Jak objevit své poslání a hodnoty svého osobního příběhu? Jak skloubit osobní a pracovní život? Toto všechno a mnoho dalších užitečných rad naleznete v knize, která osvětluje základní pochody ve vědomé i nevědomé rovině naší mysli a navrhuje praktické postupy, jak pracovat s naším životem. Autor-kouč kombinuje nejnovější poznatky psychologů, neurologů a koučů směrem ke spokojenému životu. Nenabízí levné postupy, ale zkoumá příčiny našeho chování a pro každého navrhuje jeho individuální plán - jeho osobní příběh.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení