Dějiny blízké budoucnosti - Nováček, Pavel (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Kniha Dějiny blízké budoucnosti je souborem článků zaměřených na životní prostředí, udržitelný rozvoj, migraci a další aktuální témata globálního rozsahu. Články byly publikovány v letech 2015-2020 v Lidových novinách.
Keywords: Politologie