Práce a záchrana ve výškách a nad volnou hloubkou - Belica, Ondřej; Minář, Kryštof; Fischer, Pavel; Fischerová, Soňa; Komínek, Tomáš; Wagner, Josef (Grada, 2014)
Základní informace pro všechny, kteří se při své práci pohybují ve výškách a nad volnou hloubkou a pro svoji práci potřebují pravidelné přezkoušení výškových specialistů. Kniha, vybavená velkým množstvím ilustračních obrázků, poskytne ucelenou představu o potřebných metodách, postupech a prostředcích.
Keywords: záchranná práce; urgentní zdravotnické služby; First Aid; Emergency Responders; transport pacientů; Rescue Work; pomoc v nouzi; Mountaineering; first responder; první pomoc; Relief Work; Sporty; Transportation of Patients; Emergency Medical Services; urgentní lékařství; horolezectví