Manažerská psychologie 3., přepracované vydání - Mikuláštík, Milan (Grada, 2015)
Kniha vychází již ve třetím, upraveném vydání a je určena především jako psychologické vádemékum pro manažery a podnikatele z různých oborů. Ocení ji však také studenti vysokých škol, kteří se připravují na řídicí práci a jimž může sloužit i pro samostatné studium.
Keywords: organizace a řízení; osobnost; chování a mechanismy chování; Psychologie odborná; Personality; Personality Development; psychologie aplikovaná; psychologie, klinická psychologie; Behavior and Behavior Mechanisms; Podnikání a management; Organization and Administration; management, organizace a řízení zdravotnictví; Psychology, Applied; rozvoj osobnosti