Posilování s balančními pomůckami Druhé vydání rozšířené o TRX - Jebavý, Radim; Zumr, Tomáš (Grada, 2014)
Pojďte s námi posilovat na TRX!Již druhé vydání průvodce komplexním posilovacím tréninkem s využitím různých balančních pomůcek včetně mobilního lanového závěsného systému TRX.
Keywords: Physical Fitness; posturální rovnováha; tělesná výkonnost; Fitness a kondice; techniky cvičení a pohybu; tělovýchovné lékařství; Postural Balance; Exercise Movement Techniques