CNC Programování obráběcích strojů - Štulpa, Miloslav (Grada, 2014)
Problematika CNC, tedy číslicově řízených výrobních strojů, je tématem komplexní učebnice určené pro střední i vysoké školy a všechny, kdo mají zájem získat či prohloubit si vědomosti o CNC technice ve strojírenství, o principech CNC řízení, o způsobech programování i jejich vazbě na technologii.
Keywords: Ostatní; Programování