Sociální psychologie Teorie, metody, aplikace - Slaměník, Ivan; Výrost, Jozef; Slaměník, Ivan; Sollárová, Eva (Grada, 2019)
Poznejte progresivní obor sociální psychologie v celé jeho šíři! Rozsáhlá monografie připravená renomovanými editory představuje sociální psychologii komplexním způsobem - z pohledu teoretického, metodologického i aplikačního - a předkládá čtenářům systematicky utříděné základní i aktuální poznatky.
Keywords: sociální psychologie; Psychologie odborná; psychologie, klinická psychologie; Psychology, Social