Jedeme k moři - Vávra, David (Grada, 2016)
Cesta k moři není pouhým válením se na pláži... Většina Čechů směřuje do Chorvatska, ale samotnou cestu k moři proletí téměř se zavřenýma očima... ta ale přitom skýtá mnoho mimořádných zastavení...
Keywords: Architektura