Dětský výtvarný projev V pedagogické praxi - Plevová, Irena; Pugnerová, Michaela (Grada, 2022)
Seznamte se s interpretací dětských kreseb a možnostmi jejího praktického využití pro pedagogickou a speciálně-pedagogickou praxi.
Keywords: Psychology, Child; Psychologie a pedagogika; Pedagogika; vývojová psychologie; Creativity; Paintings; Psychology, Educational; psychologie, klinická psychologie; Psychology, Developmental; kreativita; malířství; pedagogická psychologie; pedagogika; dětská psychologie; Speciální pedagogika