O lišce Matyldě a medvědu Šimráčkovi - Pospíšilová, Zuzana; Daniela Skalová (Bambook, 2017)
Medvědu Šimráčkovi a lišce Matyldě se zalíbí v lidském světě. Když se seznámí s Terezkou a Vojtou, nejraději by s dětmi zůstali už napořád. Jak ale přestěhovat divokou lišku a ohromného medvěda do malého pokojíčku? V přitažlivě ilustrovaném pohádkovém příběhu se to hravě podaří.
Keywords: Pohádky