Jak se úspěšně učit Nejlepší strategie a techniky - Hofmann, Eberhardt; Löhle, Monika; Michňová, Iva (Grada, 2017)
Díky této knížce se budete učit mnohem snadněji a efektivněji, lépe si nové poznatky zapamatujete a u zkoušek či v práci se vám bude dařit. Zjistíte, jaký styl učení vám vyhovuje, poznáte prověřené metody učení a time managementu, paměťové i relaxační techniky a jak si učení nejlépe zorganizovat.
Keywords: Learning; Relaxation Therapy; paměť; komunikace; relaxační terapie; psychologie, klinická psychologie; Time Management; Memory; učení; organizace času; Communication; Trénink paměti a učení