Běžet s domy - Vávra, David (Grada, 2017)
Kniha představuje čtivou formou projekty, kresby a vize architekta Davida Vávry. Každou realizaci doplňuje krátký, výstižný a poetický popis, mnohdy doplněný i básní, jež vznikla k dané stavbě. Nedílnou součást tvoří dokumentace divadelních, televizních a výstavních scénografií.
Keywords: Architektura