Česká fotografie v datech 1839-2019 - Scheufler, Pavel; Vladimír Birgus (Grada, 2021)
Kniha Česká fotografie v datech 1839-2019 je dosud nejrozsáhlejší chronologií významných událostí české fotografické scény za 180 let od vyhlášení vynálezu daguerrotypie až do současnosti.
Keywords: Ostatní; Digitální fotografie a video; Umění a kultura