Copánky a drdoly Vymazlené účesy pro holčičky i slečny - Wegner, Christiane (Grada, 2017)
V pondělí princeznou, v úterý Indiánkou, ve středu vílou, a co ve čtvrtek? Podívej se na 39 nádherných účesů, které Tě promění na každý den. A najdeš nápady, jak si upravit vlasy i pro zvláštní příležitosti.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Výtvarné techniky; Umění a kultura; Tvoříme s dětmi