Psychologie kriminálního chování Vybrané otázky etiologie, andragogické intervence a resocializace - Veteška, Jaroslav; Fischer, Slavomil (Grada, 2020)
Publikace se věnuje závažné sociální problematice deliktů a trestných činů. Přináší analýzu kriminálního chování i psychologických a edukačních problémů, které souvisejí s ovlivňováním chování osob v průběhu výkonu trestu ve vězení a po jejich propuštění.
Keywords: kriminální psychologie; Criminal Psychology; zločinci; Criminal Behavior; Crime; psychologie, klinická psychologie; sociální péče; Social Welfare; Social Problems; Psychologie odborná; zločin; Criminals; výchova a vzdělávání; sociální problémy; kriminální chování; Education