Rodičovství chce odvahu - Dobson, James C; Plaňanský, Petr; Výmolová, Jiřina; Nagy, Július (Návrat domů, 1995)
Kniha je určena rodičům, kteří mají problémy s výchovou svých dětí a zápasí s pocity viny, že ve své výchovné roli selhali.
Keywords: rodinná výchova; děti; křesťanská výchova; výchova dítěte