Sebevražda a literatura / Celost. vysokošk. příručka pro stud. přírodověd. a lék. fakult - Viewegh, Josef; Kocourek, Jan; Kocourková, Naděžda; Táborský, Otto; Hořejší, Jaroslav; Gerok, Wolfgang; Gross, Werner (Nakladatelství Tomáše Janečka, 1987)
Psychologická studie o podstatě sebevraždy a jejím vztahu k literární tvorbě.
Keywords: patobiochemie; biochemie