Vilda : příběh tančícího elegána Vildy Jakše - Vácha, Dalibor (Argo, 2023)
Životní příběh tančícího elegána, boxera a letce Vildy Jakše, který jako první československý boxer bojoval o titul mistra světa a posléze bojoval ve druhé světové válce jako letecký střelec proti Hitlerovi.