PHP programujeme profesionálně : + 1 CD (Computer Press, 2001)
Kniha vás provede od instalace a nakonfigurování modulů PHP až k vytváření plnohodnotných dynamických aplikací, zralých bezprostředně najít své uplatnění na webu. Knihu lze doporučit každému, kdo se chce naučit PHP nebo v něm rozvinout své dovednosti. Nepředpokládá žádné předchozí znalosti PHP a mnoho potřebných témat či inspirace z ní načerpají i ti, kdo již v PHP programují nebo nastudovali základy z méně podrobné publikace. Vyžaduje jen základní znalost programování a určitou zkušenost s tvorbou webových stránek v HTML.
Keywords: software; Software; PHP; technika výpočetní