Psychologický slovník - Hartl, Pavel (Budka Jiří, 1994)
Psychologický slovník obsahuje na 5 000 hesel: běžná definiční vymezení, stručná hesla výkladová a encyklopedicky zpracovaná klíčová hesla.
Keywords: Psychology; psychologie