Pevné disky od A do Z - Minasi, Mark (Grada, 1992)
Základní pojmy jsou prezentovány ve vysoce čitelných diskusích s praktickými ukázkami. Témata sahají od organizace disku a zálohování přes specifické techniky “zotavení po havárii” a pohled na hlavní nástroje včetně Norton a PC Tools.
Keywords: technika výpočetní; pevné disky