Metoda Ludmily Mojžíšové. Cesta k přirozenému otěhotnění - Strusková, Olga; Novotná, Jarmila (Nakladatelství Železný, 2003)
V úplně obyčejném anglickém městečku, v úplně obyčejném domě bydlí úplně obyčejná rodina a v ní na první pohled obyčejný kluk - jedenáctiletý Jirka. Ovšem jenom na první pohled. Pro rodiče a sourozence je to postrach. Když dojde k nějakému maléru, je v tom vždycky Jirka. A přitom má Jirka pokaždé ty nejlepší úmysly. To osud, který Jirku často zaskakuje a ukazuje mu spíš svou odvrácenou tvář, ho přivádí do podivných situací a on s ním vede nerovný boj. Jirka, nevysychající studnice nápadů, si něco naplánuje, ale hra se mu vymkne z rukou, události se začnou řítit příliš rychle a nezadržitelně jiným směrem, než by měly. Ale za to už Jirka nemůže a svět kolem něho ho nechce pochopit, a tak nemá to sympatické zlobidlo lehký život.
Keywords: Rehabilitation; Gynecology; gynekologie; cvičení; Exercise; rehabilitace; Mojžíšová Ludmila