E-learning ve vzdělávání dospělých - Barešová, Andrea (VOX, 2003)
Představení e-Learningu a jeho využití především v podnikovém prostředí.
Keywords: dospělí; standardy; počítačem řízená výuka; Adult; Computer-Assisted Instruction; vzdělávání