Příručka komunikace pro lékaře. Jak získat důvěru pacienta - Tate, Peter (Grada, 2005)
Kniha osvědčeného autora, která je citována v mnoha zahraničních časopisech, se zabývá způsoby komunikace v lékařské ordinaci, různými typy pacientů i pocity lékařů. Nedílnou součástí knihy jsou praktické návody, užitečné strategie i dovednosti, které lékař potřebuje k tomu, aby si udržel pacienty.
Keywords: komunikace s pacientem; vztah lékař-pacient