Zákoník práce 2006. Úplné znění s výkladem. Právní stav k 1.4.2006 - Jakubka, Jaroslav (Grada, 2006)
Osvědčená praktická publikace zahrnuje komplexní seznámení se změnami, které se promítají do zákoníku práce novelami. Různá účinnost některých ustanovení je pro snadnou orientaci odlišena různým typem písma. Úplné znění, které je platné od 1.4.2006, je doplněno Přehledem směrnic Evropské unie a úmluv Mezinárodní organizace práce vztahujících se k zákoníku práce
Keywords: úplné znění; zákoník práce; právní vědy; zákoník práce 2006; Jurisprudence