Kombinované vady - Ludíková, Libuše (Univerzita Palackého, 2006)
Kniha se zabývá teorií kombinovaných vad z pohledu psychopedie, surdopedie, tyflopedie, somatopedie, etopedie a věnuje se též komunikaci osob hluchoslepých.
Keywords: etopedie; Mental Disorders; hluchoslepota; Deaf-Blind Disorders; somatopedie; tyflopedie; psychopedie; surdopedie; postižení lidé; poruchy mentální; kombinované vady; handicap; duševní poruchy