I tvoje utrpení má smysl - Lukasová, Marie (Cesta, 2006)
Přínos logoteorie, možnosti uplatnění logoterapeutického myšlenkového bohatství a uplatnění logoterapeutických principů v konktétním dialogu s lidmi, kteří potřebují radu.
Keywords: Psychotherapy; smysl, utrpení; psychoterapie