Zákoník práce 2007 s výkladem. Právní stav k 1.1. 2007 : výklad zásadních změn od r. 2007. Zahrnuje zákon o mzdě, platu i o cestovních náhradách - Jakubka, Jaroslav (Grada, 2007)
Výklad nového zákoníku práce přibližuje základní změny v zákonech o pracovněprávních vztazích. Publikace obsahuje přehled členění zákoníku práce a je doplněna Přehledem směrnic EU a úmluv Mezinárodní organizace práce. Hlavní částí publikace zůstává úplné znění zákoníku.
Keywords: zákoník práce s výkladem; zákoník práce 2007