Zákoník práce prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1.1. 2007 - Jakubka, Jaroslav (ANAG, 2007)
Zákoník práce, prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2007 a nejdůležitější související pravní předpisy.
Keywords: právní vědy; zákoník práce s komentářem; zákoník práce 2007; Jurisprudence