Zákoník práce k 1. 1. 2008 : včetně vybraných částí důvodových zpráv - Jakubka, Jaroslav (ANAG, 2008)
Publikace má poněkud netradiční pojetí. Komentování jednotlivých ustanovení zákona vychází z důvodových zpráv, které byly připraveny k zákoníku práce, a v nezbytném rozsahu je opatřeno poznámkami, upozorňujícími na některá ustanovení zákoníku práce.
Keywords: zákoník práce; 1. 1. 2008; důvodové zprávy