Zákoník práce - prováděcí nařízení vlády a další související předpisy s komentářem k 1. 1. 2008 - Jakubka, Jaroslav (ANAG, 2008)
Publikace obsahuje zákoník práce (Zákon č. 262/2006 Sb.) s komentářem, nařízení vlády, vyhlášky a další související předpisy ve stavu k 1. 1. 2008.
Keywords: pracovní právo; zákoník práce; 1. 1. 2008; předpisy