Novinky v anesteziologii, intenzivní medicíně a léčbě bolesti 2008 (Galén, 2008)
Sborník shrnuje příspěvky přednesené na XV. Národním kongresu České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, který se konal v Brně ve dnech 15.-18. října 2008.
Keywords: anesteziologie; intenzivní medicína; management bolesti; Anesthesiology; Pain Management