Trendy soudobé oftalmologie sv.5 - Rozsíval, Pavel (Galén, 2008)
Pátý svazek publikační řady postgraduálních textů Trendy soudobé oftalmologie přináší informace o nových poznatcích z mnoha oblastí očního lékařství, které jsou jen málo dostupné v běžné literatuře a jsou předmětem zájmu jak lékařů, tak i jejich pacientů. Oftalmologové zde najdou odpovědi na problémy, s nimiž se setkávají ve své praxi, a jistě ocení jejich zpracování našimi předními odborníky, kteří se danou problematikou dlouhodobě zabývají.
Keywords: oči; Astigmatism; astigmatismus; Ophthalmology; oftalmologie; modré světlo; oční chirurgie; Eye; Cataract; oční operace; katarakta