Ošetřovatelství - interna : pracovní sešit 1.díl - Filipová, Taťána (Grada, 2010)
Pracovní sešit doplňuje učebnici Ošetřovatelství I a slouží k procvičení látky probrané ve 3. ročníku SZŠ. Je to moderní učební pomůcka podporující individuální schopnosti studenta učit se a dál rozvíjet svoje znalosti. Slouží k podpoře samostudia, aktivního vyhledávání nových informací, procvičení a upevnění získaných znalostí. Pro vyučující je zajímavou učební pomůckou, která umožňuje vést vyučovací hodinu podle moderních výukových metod a zjednodušuje možnost kontroly samostatné práce žáka.
Keywords: interní ošetřovatelství; dýchací ústrojí; pracovní sešit; oběhový systém; nemoci krve