Pobytové a volnočasové aktivity se zaměřením na problematiku canisterapie - Eisertová, Jaroslava; Švestková, Renata (Jihočeská univerzita, 2011)
Monografická publikace zabývající se problematikou pobytových a volnočasových aktivit se zaměřením na problematiku canisterapie u zdravotně postižených dětí.
Keywords: volnočasové aktivity; postižené děti; Leisure Activities; Animal Assisted Therapy; zooterapie; Children with Disabilities