Koloproktologie I - Antoš, František; Kachlík, David; Šlauf, Petr (IPVZ, 2013)
Učební text je určen jako orientační pomůcka ke studiu k nové atestaci. První část obsahuje základy anatomie a fyziologie, nutné k pochopení, diagnostice a léčení funkčních onemocnění.
Keywords: nemoci střev; koloproktologie; texty učební; funkční poruchy; Intestinal Diseases