MARC 21. Formát pro autority : + Dodatek 1 (Národní knihovna ČR, 2004)
Podkladem pro překlad tohoto dodatku byly aktualizace manuálu \"MARC 21. Format for Authority Data. Updates 5–11\" z let 2004–2010 (únor), publikované v rámci Cataloger´s Desktop, souboru standardů vydávaného Library of Congress, a aktualizace publikované na webu MARC Standards. Volné listy ve fólii jsou určeny ke vkládání do základního manuálu \"MARC 21. Formát pro autority\" vydaného Národní knihovnou ČR v roce 2004.
Keywords: katalogizace; Cataloging; formáty pro autority; bibliografické formáty; MARC 21 formát; mezinárodní normy